Saloanele de epilare definitiva din Constanta, solutia pentru vedetele autohtone

Cum sezonul estival a inceput oficial de cateva zile, pe litoralul romanesc vor sosi alaturi de miile de turisti si vedetele autohtone, a caror prezenta a fost practic “inchiriata” pe toata durata verii. Nume ca Delia, Andra, Cream si alte cantarete – alaturi de echipele lor – vor fi prezente pe toata durata sezonului estival in cluburile si pe plajele de la Marea Neagra, lucru care din anumite puncte de vedere, le va da cu siguranta anumite batai de cap de ordin estetic tuturor.
Anul trecut, mai toate saloanele de epilare definitiva Constanta au fost luate cu asalt de mai toate femeile nevoite sa petreaca mult timp pe plaja, lucru confirmat de astfel de mai toti propietarii de saloane de infrumusetare. E un lucru normal, de altfel, intrucat metoda folosita in indepartarea parului are la baza fasciculi de lumina intens pulsata, lucru care automat inlatura orice sanse de infectie a epidermei sau de aparitie a foliculitei. Spre deosebire de sedintele de indepartare a parului folosind pense sau crema, o singura sedinta de epilare definitiva SPL ofera rezultate permanente inca din primele minute: firele de par se desprind singure de la radacina, fara ca asta sa provoace nici macar cel mai mic discomfort fizic sau psihic.
Un alt motiv pentru care starurile autohtone impreuna cu celelalte femei aleg aceasta modalitate e faptul ca pretul per sedinta e relativ mic (depinde totusi de zona tintita), ba chiar mai mult, o singura sedinta este de ajuns pentru ca parul sa nu mai poata creste pentru urmatoarele 6 luni.
In ceea ce priveste preturile practicate de firmele care ofera servicii de epilare definitiva SPL in Constanta, ele sunt similare cu cele practicate in celelalte orase. Desi depind de la salon la salon si de la zona (a corpului) la zona, ele in medie sunt cam asa:
  • Brate integral: 180 de Euro;
  • Picioare integral: 290 de Euro;
  • Fese: 80 de Euro;
  • Piept –inferior+superior : 100 de Euro;
  • Spatele inferior/zona lombara: 120 de Euro;