Cum ne ajuta blogurile

Omul ca fiinta rationala si sociala a cautat dintotdeauna sa-si raspunda propriilor intrebari launtrice, ori sa-si impartaseasca indoielile, trairile sau bucuriile cu restul lumii.

Inainte, acest lucru era mai greu, trebuia sa te intalnesti fata in fata cu pritenii si tot ceea ce aveai de facut era sa te destainui celui/celei mai bun(e) prieten(a). Cum societatea a avansat, gratie descoperirilor tehnologiei, omului modern ii vine acum mult mai usor sa-si impartaseaca experientele si trairile de peste zi, cu ajutorul blogurilor. Unul din acestea in care poti afla ca poate nu esti singurul care traieste un anumit gen de experiente, sau care are anumite nelamuriri este www.firul.ro. Blogul ofera experiente personale de cele mai diverse, fie intamplari petrecute in trecutul mai mult sau mai putin departat, insa care sunt asumate. Prin intermediul sau, cititorii se pot identifica cu persoana care scrie, pot face schimb de pareri avand posibilitatea de a lasa comentarii, interactionand astfel cu o mai mare usurinta. S-a constatat ca cei care citesc blogurile scrise pe diverse teme si care sufera de anumite angoase, ori intampina diverse probleme pot trece mult mai usor peste acestea vazand ca nu sunt singurii care au intampinat acel gen de problema, empatizand astfel cu scriitorul.

Ca urmare, o caracteristica a blogurilor nu este doar aceea de a impartasi momente si evenimente din viata personala, acestea avand si o latura de intrajutorare, daca se poate spune asa ajutand foarte mult la depasirea unor probleme.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire